Contact

Fysiotherapie Delft Zuid

 

Zagwijnpad 1
(zijstraat Buitenhofdreef)
2625 PM Delft

 

Telefoon:

 

015-2620285
06-46139952
(ook Whatsapp)
(Tessa van Ommen)

 

en/of

015-2566422
(Gerald van Vollevelde)

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

klik hier voor locatie

FysioFit

Waarom meer bewegen?

praktijk-22U weet het vast al lang: bewegen is gezond en het houdt u fit. Helaas is het voor veel mensen moeilijk om zelfstandig, veilig en verantwoord te bewegen, terwijl ze dit eigenlijk wel willen. Het komt er niet van om allerlei uiteenlopende redenen. Bijvoorbeeld: in je eentje bewegen is niet leuk, saai, eng of je weet niet welke oefeningen je moet doen. De sportschool is te ver weg of “daar zitten alleen maar krachtpatsers.” Zo zijn er nog veel meer redenen te noemen om niet structureel aan gezond bewegen toe te komen. Dat is eigenlijk hartstikke jammer. Bewegen is erg goed voor alle spieren, gewrichten en botten, maar ook voor het hart, de longen en de gehele bloedcirculatie. Bij regelmatig bewegen voelt u zich fitter, gezonder en energieker.
Wist u bijvoorbeeld dat bij Diabetes Mellitus Type 2 (in de volksmond ook wel ouderdomssuiker genoemd) een verantwoord
lichaamsbewegingsprogramma een bewezen gunstig effect heeft op onder andere de bloedsuikerspiegel, insulinegevoeligheid, risico op hart- en vaatziekten en het algeheel welbevinden?

Voor wie is FysioFit Delft-Zuid?

FysioFit Delft-Zuid is bestemd voor iedereen die wil gaan bewegen. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Zo kunt u al jaren klachten hebben aan het bewegingsapparaat (bijvoorbeeld artrose), lijden aan osteoporose, ouderdomssuiker, hart- en vaatziekte, overgewicht of u wilt gewoon aan uw algehele conditie werken. Dit zijn allemaal goede redenen om in beweging te komen. Ook mensen die zijn verwezen door huisarts of specialist om te revalideren na een ongeval of ziekte, kunnen bij FysioFit Delft-Zuid terecht.
Dit geldt ook voor sporters met een blessure of mensen die op doktersadvies moeten bewegen.
Informeer of uw verzekeraar de kosten voor het oefenprogramma vergoedt.

Meer bewegen met FysioFit Delft-Zuid

In de Vijverhof aan het Zagwijnpad (aan de Buitenhofdreef) hebben wij een kleinschalige, zeer toegankelijke fitnessruimte geopend om mensen, voor wie de stap te groot is om naar de reguliere sportschool te gaan, te laten bewegen en trainen.

Werkwijze van FysioFit Delft-Zuid

praktijk-42Bij FysioFit Delft-Zuid krijgt u professionele begeleiding van fysiotherapeuten. Als u zich aanmeldt krijgt u eerst een intakegesprek. Hier geeft u aan waarom u wilt gaan bewegen en welke doelen u wilt bereiken (bijvoorbeeld conditieverbetering, gewichtsafname, krachtsverbetering, beweegplezier hervinden etc.).
Na het intakegesprek wordt een fitheidstest afgenomen met behulp van een hartslagmeter. Hierna kan uw trainingsprogramma geheel op uw doelen

en mogelijkheden worden opgesteld. Bij het intakegesprek ontvangt u een chippas. Op deze chippas staan uw persoonlijke gegevens en trainingsprogramma. Iedere keer als u gaat trainen neemt u uw chippas mee en gebruikt u de hartslagmeter. De computer kan zo precies uw voortgang bijhouden. Na 10 weken volgt er een evaluatiegesprek met de fysiotherapeut. Dan wordt bekeken of de van tevoren gestelde doelen door de trainingssessie zijn bereikt.

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een intakegesprek met de fysiotherapeut, of langskomen op de praktijk.

Openingstijden

De fitnesszaal is van maandag t/m donderdag geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Tarieven

Prijzen       per keer       

per maand
met
automatische incasso*

per maand
zonder
automatische incasso* 

Gebaseerd op
1 x per week
trainen

€ 5,50 € 20,- € 22,-

Gebaseerd op
2 x per week
trainen

€ 5,- € 36,- € 40,-

Gebaseerd op
3 x per week
trainen

€ 4,50 € 48,- € 54,-

 * De prijzen zijn gesplitst op wijze van betaling. Als u kiest voor automatische incasso,krijgt u een betalingskorting.

Inschrijfgeld: € 71,00 (inclusief Intakegesprek, uitleg apparatuur, opstellen trainingsschema, chippas, gebruik hartslagmeter, eerste evaluatie en administratie kosten

   Aangesloten bij: 

logo kngf logo nvfl logo vodder logo fysiotek