Contact

Fysiotherapie Delft Zuid

 

Zagwijnpad 1
(zijstraat Buitenhofdreef)
2625 PM Delft

 

Telefoon:

 

015-2620285
06-46139952
(ook Whatsapp)
(Tessa van Ommen)

 

en/of

015-2566422
(Gerald van Vollevelde)

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

klik hier voor locatie

Ervaringen

Ik ben mw Paulusse en ik ben een aantal behandelingen onder Tessa van Ommen geweest. Ik heb oedeemtherapie gehad van Tessa, voor mijn hals, want ik heb geen stembanden meer. Al het vocht is voor 98% weg. Ik heb nu nog fysiotherapie van Pamela, om mijn conditie op peil te houden. Allebei de dames zijn erg aardig, precies en vakkundig. Ik vind de fysiopraktijk van Delft-Zuid erg goed.

 


 

"Tessa is erg betrokken! Secuur en geeft goede voorlichting en tips! De algemene behandeling is heel prettig."
 

Elly van Puffelen


"Op 4-juni-2011 heb ik een motorongeluk gehad waarbij ik aan mijn been een behoorlijk letsel heb opgelopen .Na 14 behandelingen bij een andere fysiotherapeut in delft had ik nog steeds een vervelend beklemmend gevoel aan mijn been alsof je met een scheenbeschermer op liep, ook het gevoel op mij kuit was weg, ik voelde mijn eigen hand niet eens.De therapeut waar ik bij was kon er niets meer mee (waarschijnlijk omdat ze geen oedeemtherapeut hebben).Maar ik wilde er graag  vanaf omdat het zeer onprettig aanvoelde. ik ben via een vriend terecht gekomen bij deze Fysiotherapie praktijk waar ik Tessa v Ommen ontmoette die mij onder handen nam, ze was begonnen met masseren van mijn been om het resterende vocht weg te krijgen en later met de behandeling "'Taping"'dat is een behandeling met lange elastische pleisters die ervoor zorgen dat de boven en onderhuid loskomen en soepel worden.Dat had veel succes maar het ultieme moest nog komen dat was met een soort apparaat (Deep oscillation) wat de huid door electrische golven erg goed losmaakt.Ik kan alleen maar zeggen dat het bij mij goed heeft gewerkt(en nog steeds)en dit iedereen kan aan bevelen die met oedeemaandoeningen zit. De fysiotherapeuten van deze praktijk weten waar ze mee bezig zijn en zijn bekwaam in hun vak met Tessa van Ommen als specialist in het behandelen van oedeem problemen/lymfdrainage."

Tako Bousche  Delft


Vanwege een chronische aandoening was ik al jaren naar volle tevredenheid onder behandeling bij Tessa van Ommen. Bijna twee jaar geleden nam Karin Overgaag waar tijdens het zwangerschapsverlof van Tessa. Beide zijn uitstekende therapeuten met eigen specialiteiten en vullen elkaar super goed aan. Het bleek voor mij een ideale combinatie en nu komen ze dus om de beurt! Echt een geweldig team daar op het Zagwijnpad.

En wat niemand voor mogelijk had gehouden, ik boek ook nog eens vooruitgang!

Ze hebben grote belangstelling voor hun cliënten, gebruiken verschillende therapieën/ technieken en zoeken indien nodig naar oplossingen. En niet te vergeten, ze komen ook aan huis als het nodig is!

  

Marja Broer


'Ik ken Tessa al een aantal jaren..ik liep al tijden rond met een pijnlijke schouder en nek. Via de huisarts kwam ik bij Tessa terecht.
Tessa luistert, hoort je, heeft aandacht voor de persoon, neemt de tijd en is daarbij zeer deskundig.  Zij beheerst een aantal disciplines, zo heb ik het medical taping concept als zeer prettig ervaren.
Kortom een echte professionele topper met aandacht voor de mens achter de patiënt'.
  
Tina


   Aangesloten bij: 

logo kngf logo nvfl logo vodder logo fysiotek